Skip to content

Hoi, 

Wat leuk je hier te zien. De reden dat je op deze pagina bent gekomen is omdat onze levens op enig moment elkaar gekruist hebben en ik je graag zie op m’n feestje. We kunnen elkaar privé kennen, maar ook zakelijk. Immers, we vieren 15  maart mijn verjaardag, en tegelijkertijd is het hoog tijd om met Performance Travel een feest te geven. Op deze pagina vind je algemene informatie over de avond en m’n wensen. Je vindt hier geen dress code, die is er niet, kom als jezelf en hou t’ (on)beschaafd. 

Tot snel!  

X Daan 

"40 is the perfect age. You're old enough to recognize your mistakes but young enough to make some more."

West Indisch Huis

De geschiedenis van het Rijksmonument West-Indisch Huis gaat terug tot de 17e eeuw. Hier geeft Peter Stuyvesant, een van de bevelhebbers van de West-Indische Compagnie (WIC) in 1625 de opdracht tot de bouw van het fort Nieuw Amsterdam op het eiland Manhattan – wat later New York zal worden.

Vrijdag 15 Maart | 20.00

Vanaf 20.00 ben je van harte welkom in de Schutterszaal van het West Indisch Huis. Uiteraard zorg ik voor hapje, drankje en muziek.. Mocht je dietwensen hebben, dan hoor ik dat graag, want dan houden we daar rekening mee. Er is een lift in het pand aanwezig als je slecht ter been bent.

Donatie goede doel

Omdat het leven me ontzettend toe lacht zou ik het mooi vinden om geen cadeautjes te ontvangen. Op de avond zelf zal er gelegenheid zijn tot (digitaal) doneren aan een aantal goede doelen. Hierover zal ik tijdens de avond toelichting geven.

Klik hier om je aan te melden

We'd love
to hear from you

Join our mailinglist today